Brodalen

Är jag den enda som väntar på grön gubbe?

Kategori: Allmänt

415912-152
När jag var liten så fick jag lära mig att röd gubbe vid ett övergångsställe betydde att man skulle vänta på att den förvandlades till en gladare och grönare gubbe. Detta är tydligen något som 99.9% av alla iq-befriade människor i denna skitstad inte fattar, eller orkar fatta kanske man skall säga. Kan tänka mig att dom flesta som kommer fram till ett övergångställe tänker nått i stil med: "Ah gud asså, orka vänta på grönt ljus.. det är så 1980!!" Hoppar ni blir överkörda en vacker dag, eller varför inte en jävligt kall dag med mycket slask på marken ifall ni nu råkar överleva, så ni får en släng av lunginflammation i väntan på ambulansen.
Det dummaste med det hela är att dom flesta går fram mot övergångsstället, viker av mot stolpen med knappen på, trycker på knappen och fortsätter över utan att stanna upp en tusendels sekund.
Om ni nu inte planerar att vänta på grön gubbe, varför i helvete trycker ni på knappen?


Om det hade varit ungdomar som måste verka lite tuffare så hade jag inte blivit speciellt förvånad men det gäller alla åldrar. Dom enda som verkar bry sig om reglerna är gamla tanter med rullatorer. Detta kan iof bero på att dom är jävligt söliga och behöver grönt ljus för att ens hinna över vägen.


Kanske skulle skaffa sig ett körkort och åka fram och tillbaka vid rödljusen hela dagarna i väntan på offer att köra över... köra över dom sakta och sen backa tillbaka för att kolla ifall dom behöver en runda till för att avliva.