Brodalen

Hur bra är TV egentligen?

Kategori: Allmänt

415912-157

Eller rättare sagt, hur bra skulle TV vara om producenterna inte spetsade till det lite i smyg. Troligtvis ganska sketkassa.


Städprogram: Hej din jävla idiot, vill du ställa upp i vårat nya program där vi visar hur in i helvete skitigt du har hemma hos dig. Du kommer få synas på TV under 45 min och få en hög med stålar för besväret. Men du måste lova att du inte städar minst 4 månader innan vårat team kommer. Och skita gärna ner lite extra så att det ser riktigt grisigt ut, det blir bättre TV då.


Sjungprogram: Körslaget, sing-a-long osv. Varje vecka kommer det fram mer o mer skit om dessa horprogram. Det enda det går ut på är att avdankade kändisar som inte är så jäkla dyra i drift skall få chansen att göra bort sig i TV och naturligtvis så tror kändisen att detta skall bli deras nya genombrott... vilket det sällan blir, oftast tvärtom tack och lov. Dom är liksom avdankade av en anledning och det brukar vara att vi inte vill se skiten igen.
MEN och nu kommer men:et. Dom är ju kända och en kändis som sjunger är ju bara sååååå härligt att se. Och kan vi samtidigt spetsa till den spontana sången med förinspelade röster så blir det ännu härligare.
Undrar hur dessa program skulle se ut om ingen fick hjälp med förinspelat pålägg, utan träning så att idioterna bredvid pianisterna skulle sitta som gapande fågelholkar, utan omtagningar osv... jag skulle nog vara mer intresserad av att titta då... en bortgjord hor-kändis är en bra kändis. Ner i skiten där du hör hemma din lilla tomte!!!

Ekonomiprogram: Hej din jävla idiot (kan vara samma idiot som nyss var med i ett städprogram), vill du ställa upp i vårat program där vi kommer att hänga ut dig som en en slösare utan gränser. Vi kommer samtidigt att hjälpa dig med din ekonomi och precis när allt är som jobbigast så kommer vi att lämna dig att klara dig själv. Låter inte det bra så säg.


Serieprogram på bästa sändningstid: Cashmere Mafia, Men in trees, ugly betty, desperate housewives, top models (stockholm, finland, europa, polen, usa, island), Dirty Sexy Money osv.
När man efter en lång dag på jobbet, matlagning, städning och div andra sysslor man gör dagligen så är det äntligen soffdags. Man slår på tv:n och hittar... kärringprogram, kärringprogram och endast kärringprogram. Skall man se nått med substans i så är det cnn som gäller. Ibland slår Discovery till med ett nytt avsnitt av nått annat än bygga motorcyklar, bilar eller annat plåtskit på hjul, men det är inte så ofta.
Många av dessa program tror jag också är baserade på ett förslag från ett avsnitt av Seinfeld, där Jerry och George kommer på en idé för ett nytt program, ett program om ingenting.
Många av dessa kärringprogram handlar ju för fan om absolut ingenting... om man nu inte räknar en jävla massa dialog om hur bra deras pojkvänner är, hur bra dom är i sängen, hur långt efter i skolan dom ligger, hur fina deras bröllop skall bli, hur idiotiska deras rivaler är.. osv osv osv osv... Absolut noll substans och tonvis med skitsnack på bästa sändningstid... mums mums för den svenska mannen!

Allt detta sitter jag och betalar för, två gånger t.o.m. En peng för att få äga en burk jag hatar och en peng för att få program jag hatar.

Så summan av detta inlägg bör väl bli: Hur dum i huvudet får jag bli egentligen....

Kommentera inlägget här: