Brodalen

Tv-reklam anmäld som sexistisk..igen

Kategori: Allmänt

415912-150
På Aspiro 118 003 är var tredje sökning gratis. Det är bra, så pass bra att dom poängterar det i en av sina reklamfilmer. Och för att tydligt framföra budskapet har dom tagit hjälp av Lene Alexandra Øien. Om hon lyckas så bra kan säkert diskuteras, men hon står i alla fall där och är sig själv i några sekunder och sjunger en liten sång.
Detta är naturligtvis för mycket för våra vänstervridna kossor. Inte får man stå sådär i TV och visa upp sig på det där sättet. Sätt på den stackars tösen lite kläder och börja om från början!
Vad som hade hänt om det varit en man som gjorde samma sak behöver jag säkert inte ens påpeka.

Måste vänsterkossorna skita ner sig så fort dom ser en snyggare version av sig själva. Det ultimata måste vara en ny Hitler(inna) som rensar upp bland oss människor, men denna gång får vackra kvinnor representera judarna. Med lite tur så passar han även på att plocka bort lite sexuellt frigjorda kvinnor också, dom är ju alldeles för kåta och så!

En självbiografi om och av en intressant person hyllas om den är personlig och om man får veta mer om personen på djupet. Vi gillar när personen i fråga kastar kläderna och naket beskriver sig själv. Vi beskriver boken som ärlig, naken, en sann bild av personen.
Men detta gäller bara i bokform, är du man gäller det även i rörliga bilder.
I fallet med Aspiros frontfigur Lene Alexandra Øien så begick dom misstaget att visa henne hur hon är på riktigt. Det är inte hennes fel att hissarna inte går ända upp, sluta gnäll!
Kommentera inlägget här: