Brodalen

Sökes: En ny Adolf Hitler

Kategori: Allmänt

415912-158

Läste nyss en artikel på Aftonhoran om en student i Thailand som valde att sitta ner under kungens lovsång som tydligen spelas innan varje film när man går på bio där. Nu väntar 15 års fängelse för stackaren. Säkert ett passande straff om man har en idiot som kung.


Jag tror att det är dags att rensa upp bland världens idioter. Varför inte avla fram ett par nya Hitlers som får ströva fritt i världen och rensa upp lite. Istället för etniskt rensning så får vi pränta in att politiker, kungar, presidenter och folk med makt är elaka och måste dödas.


Det kan fan inte bli sämre i alla fall om vi slaktar och dödar alla som tror att dom är nått i världen, vissa fall får vi nog bomba sönder hela länder.


Världen är onekligen en trasig plats att leva på, visst vi har det bra i vår egen trädgård men så fort vi tar ett steg utanför så hopar sig skiten runt anklarna på oss.


Till slut vill jag applådera Chotisak Oonsong som valde att "vanära monarkin" genom att, hör och häpna, sitta ner under kungens lovsång. Hoppas det går bra för honom och att han slipper straffet. Om inte så kanske Hitler II kommer och räddar honom inom ett par år...

Kommentera inlägget här: